دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بلومبرگ: آلمان احتمالا صادرات مواد شیمیایی به چین را محدود کند

بلومبرگ به نقل از مقامات آگاه از احتمال اعمال محدودیت‌های جدید آلمان بر صادرات مواد شیمیایی به چین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 27
کد خبر: ۱۸۱۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر جان مرشایمر، بزرگترین استراتژیست حال حاضر جهان می‌گوید ظهور چین بزرگترین تهدید برای هژمونی ایالات متحده آمریکا در جهان محسوب می‌شود. به همین دلیل واشنگتن و متحدانش به دنبال اعمال سیاست مهار علیه پکن هستند. سیاست مهار آمریکا از دو استراتژی تبعیت می‌کند، ایجاد بازدارندگی نظامی و دیگر اعمال محدودیت بر اقتصادی این کشور به منظور جلوگیری از رشد اقتصادی بیشتر آن. کشور‌های اروپایی به دلیل قدرت نظامی کم خود توانایی مشارکت در بازدارندگی نظامی را ندارند. با این حال، کشور‌های قاره سبز در مقوله اقتصادی می‌توانند کمک شایانی به واشنگتن در برابر پکن کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، بلومبرگ امروز (پنج شنبه) در گزارشی اعلام کرد آلمان در حال بررسی اعمال محدودیت بر صادرات مواد شیمیایی مورد استفاده در ساخت نیمه هادی‌ها به چین است.

بلومبرگ به نقل از مقامات آگاه اعلام کرد: تصمیم گیری در این باره اکنون در مراحل نخست خود قرار دارد، اما مقامات دخیل در این تصمیم گیری به خوبی می‌دانند چنین تصمیمی می‌تواند به روابط اقتصادی میان برلین و پکن آسیبی جدی وارد کند.

تاکنون هیچ مقام رسمی در آلمان به خبر بلومبرگ واکنش رسمی نشان نداده است و سفارت چین در برلین نیز از اعمال نظر در این باره اجتناب کرد.

دولت اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان رویکردی متفاوت‌تر از آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین این کشور در قبال دولت چین اتخاذ کرده است. اکنون برلین به پکن بیشتر به چشم یک رقیب استراتژیک می‌نگرد تا یک دوست اقتصادی.

شرکت مِرک و شرکت بی‌ای اس اف، دو شرکت بزرگ شیمیایی آلمان که در صورت اعمال محدودیت برلین صادراتشان به چین تحت تاثیر قرار خواهد گرفت نیز از اعمال نظر در این باره اجتناب کردند.

در صورتی که آلمان اقدام به اعمال محدودیت بر صادرات مواد شیمیایی خود به چین کند، انتظار می‌رود دیگر کشور‌های اروپایی نیز از این تصمیم تبعیت کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار